Idei de Candy Bar pentru orice ocazie

Cred că vine un moment în viața fiecărui om (în special a femeilor) când ne revine sarcina de a organiza un eveniment sau o petrecere unde, de sigur, va fi prezent și celebrul Candy bar.

De aici pornesc mii de întrebări în legătură cu tema petrecerii, care va stabili de asemenea și tema candy bar-ului. Trebuie să avem în vedere ce fel de eveniment este, dar fie că este un botez, o nuntă sau o aniversare specială, cu siguranță candy bar-ul va fi considerat una dintre ”piesele de rezistență”, reprezentând un mod interesant de a servi o parte din desert.

Un Candy bar este o masă pe care punem diverse feluri de prăjituri, bomboane, brioșe, pe scurt, orice desert, dar și obiecte decorative sau flori care să fie în acord cu tema aleasă.

Mai jos găsiți câteva idei de aranjare a unui candy bar care vă pot sări în ajutor în organizarea oricărui eveniment:

1.Candy bar Ombré

 

baby shower baby shower candy bar

Cu siguranță un astfel de aranjament îți va face ziua și mai dulce! Ideea de candy-bar ombré poate fi aplicată în cadrul oricărui eveniment, de asemenea rozul, de la baby pink până la fuchsia, se potrivește perfect ca temă pentru baby shower-ul sau bridal shower-ul unei prietene. Cel mai interesant detaliu ombré din decor este perdeaua din spatele bufetului, care poate fi lucrată manual din diferite materiale, rezultând într-un ornament aparte.

2.Candy bar-ul elegant

candy bar nunta       elegant

Acest exemplu, spre deosebire de cel precedent, este unul mai elegant, potrivit pentru o nuntă, o zi de naștere sau o aniversare importantă. Pentru ca întreg aranjamentul să fie de efect, recomandat este ca bobonelele să fie învelite in folii de culori neutre, iar prăjiturile și ciocolata să fie îmbrăcate in creme de culori argintii și aurii.

3.Candy bar Blue

blue-candy-buffet            blue-candy-buffet2

Bufetul care are ca temă doar o culoare va ieși la fel de tare și plăcut în evidență, atâta timp cât doar nuanțele din aceeași paletă vor fi pata de culoare din decor. Singura condiție este atenția la micile detalii care vor trebui să fie…de aceeași culoare!

Sugestii:

 

Fructiera pe picior 20cm

 

 

Fructiera pe picior 20cm

Fructiera etajata clear

https://demcom.ro/produs/bomboniera/

Etajera din portelan

 

 

 

 

Lasă un răspuns