Decorațiuni DIY

Dacă în articolul precedent am vorbit despre cum ne putem înfrumuseța casa cu ajutorul florilor, de data aceasta venim cu câteva idei pentru întreg decorul casei tale.

Cu toții avem nevoie de ceva nou din când în când, mai ales când vine vorba de rearanjarea casei și pentru ca să adăugăm ceva nou și interesant nu este nevoie de o renovare totală, ci doar de câteva ustensile care pot fi găsite de cele mai multe ori în papetării sau chiar la noi acasă.

Așa că, dacă te-ai hotărât sa aduci o schimbare în aspectul căminului tău, este cazul să dai frâu liber imaginației tale și să îți creezi propriile obiecte decorative!

Iată câteva idei care te pot inspira:

1.Tablou din chei de fier

tablou chei

Dacă nu ai câteva chei vechi prin casă, cu siguranță vei găsi într-un magazin de antichități.Tot ce trebuie să faci este să le vopsești astfel încât să se asorteze cu rama în care vor fi așezate, să le lipești pe o hârtie cartonată cu model și să le înrămezi.

2.Suport pentru lumânări din cutii de conserve

suport lumanare cu panglici suport panglica

Păstrează câteva cutii de conservă pentru că ele pot deveni în câțiva pași simpli niște decorațiuni inedite! Ai nevoie de un umeraș din lemn, câteva cleme din lemn și panglici cu model la alegere.Panglicile vor fi aplicate în jurul cutiilor și pe cleme.Noile suporturi petru lumânări vor fi legate cu șnur simplu si prinse de umeraș.

3.Suport pentru lumânare

suport lumanare

O altă modalitate de a folosi clemele pentru rufe și conservele în realizarea unui suport pentru lumânare este acesta.De data aceasta materialele sunt doar cutiile de conserve si clemele!Acestea vin prinse împrejurul cutiilor metalice și pot fi pictate în orice culoare sau lăsate în starea inițială.

4.Scoici metalice

scoici metalice borcan scoici argintii

Știm că încă nu suntem în sezonul verii și nu ne întoarcem de la mare cu borcanul de scoici proaspăt culese de pe malul mării, dar cu certitudine le avem împrăștiate prin casă din anii trecuți sau poate ascunse și uitate într-un sertăraș.Ia câteva scoici și așează-le pe o folie sau un ziar.Aplică un strat generos de spray argintiu sau metalizat și lasă-le să se usuce.Acum poți realiza chiar din acestea mici piese decorative care pot fi adăugate printre altele sau așezate individual pe noptiere, oricum ar fi, cu siguranță nu mai pot trece neobservate!

5.Rame tridimensionale

rame cutie

Pentru realizarea ramelor tridimensionale avem nevoie de cutii din lemn vopsite în alb și câteva rame potrivite cu dimensiunile cutiilor.Tot ce e de făcut este să lipim ramele de cutii și astfel aceste doua piese devin o ramă care poate fi folosită pe post de raft.

Sursă : www.divahair.ro

 

Sugestii:

https://demcom.ro/produs/rama-multipla-cu-detlaii-3d-butterfly-pret-89-lei-pentru-descriere-175x63x2cm/

Rama foto Cream and White Bow Mare

Felinar din sticla roz

Set de 12 clame cu briose

Lasă un răspuns