Decorațiuni DIY din metru

Venim iar cu un articol despre cum adăugăm și acomodăm obiecte decorative inedite în camerele, birourile, casele noastre.

De data aceasta, piesa centrală a aricolului este rigla, fie de lemn fie metalică sau din plastic, fiecare urmând să le alegem astfel încât să se potrivească cu modul în care este aranjat întreg spațiul în care vor veni încadrate și noile piese de decor.

Așadar, mai jos avem câteva idei prin care putem include riglele în ornamente:

1.Ramă pentru oglindă

rama oglinda

O idee drăguță și interesantă pentru a împodobi o simplă oglindă este aceasta.Riglele trebuie lipite una lângă alta împrejurul oglinzii sau pe un cadru de aceeași formă cu oglinda.

liniar metalic

Aceeași tehnică, folosind în schimb lineale metalice care dau un alt efect, foarte asemănător cu cel al oglinzii.Aceste rame pentru oglindă pot fi la fel de bine folosite ca și simple decorațiuni de perete sau chiar rame pentru fotografii!

2.Cuier

cuier din rigle cuier

Un proiect diy nemaipomenit de simplu!Riglele vor fi lipite una de alta, numărul lor variând în funcție de lungimea sau lățimea pe care dorim să o aibă cuierul nostru.Acum, mai avem nevoie doar de niște cârlige pe care le atașăm pe baza formată din lineale.

3.Bradul din rigle

brad din rigle

Chiar dacă sezonul sărbătorilor de iarnă a trecut de o bucată bună de vreme, noi venim cu o recomandare pentru Crăciunul viitor: un brăduț din rigle! Știm că nu toți sunt adepții tradiționalului, de aceea acest brad este un exemplu de ornament festiv ieșit din tipare.

4.Recipient pentru pensule și creioane

recipient

Dacă avem prin casă lineale rupte sau nefolosite iată că acestea pot fi transformate în ceva interesant: lipite de jur îmrprejurul unui borcan, pahar sau a unei cutii de consevă, devin un recipient practic în care ne putem organiza pensulele sau creioanele.

5.Comodă

comoda liniar

Transformarea unei comode vechi în ceea ce se vede în imagine ia o anumită îndemânare și răbdare dar cu puțină ambiție și timp pus deoparte oricine poate schimba o piesă de mobilier vechi în ceva ce nu poate fi găsit în magazine.

Lasă un răspuns