Aranjamente florale DIY

Orice curte, casă, cameră sau birou poate primi un aspect mult mai plăcut  prin prezența florilor, fie că acestea sunt artificiale sau naturale. Încorporarea ornamentelor florale în jurul nostru creează o atmosferă vie și molipsitoare.

Pentru că florile sunt poate cele mai delicate elemente ale creației și ele ne fac viața mai frumoasă, ne-am gândit să vă dăm câteva idei interesante care vă pot ajuta în crearea aranjamentelor florale:

1.Margarete în cizme de grădinărit:

decor flori cizme

Într-adevăr acest mod de a adăuga flori în decorul căminului nu este pentru toată lumea, dar cu siguranță este un mod creativ de a pune în valoare buchețelele de margarete și hortensii albe legate cu panglici de culori neutre.

2.Margarete albe în vază albastră

margarete albe decor

Margaretele sunt prezente și în acest decor simplist care ne aduce aminte de frumoasele zile însorite de primăvară.Singurele componente ale acestui aranjament sunt vaza albastră și buchețelul de margarete.

3.Vaza cu mărgele

vaza mov

Și de data aceasta, ceva simplu dar de efect: o vază simplă sau chiar un borcan pe care vin aplicate mărgele sau brățări deja lucrate manual.Secretul este ca florile să fie alese de aceeași culoare cu vaza proaspăt realizată!

4.Flori în scoică

flori in scoica

Pentru aceasta veți avea nevoie de : flori artificiale sau naturale, la alegere, mușchi și o scoică în care așezați florile.

5.Conserve de tinichea pastelate

converva vopsita decor flori

Iată cum realizăm un decor pentru o masă în aer liber: Nu mai e nevoie să aruncăm conservele de tinichea din cămară! Prin vopsirea lor în culori pastelate acestea devin ”vaze” unice în care vin așezate zambilele, hortensiile și bujorii.

6.Panglici aplicate

vaza cu panglica

Bujori si lalele rozalii, trandafiri roșii și alte flori în culori vii sunt puse într-o vază pătrățoasă, învelită în panglici imprimate cu buline si dungi.Panglicile pot fi lipite de-a lungul vazei folosind lipici sau bandă dublu adezivă.

7.Colivia cu flori

colivie cu flori

O piesă decorativă ieșită din tipar o reprezintă cu certitudine colivia cu flori. Simplă de aranjat, poate fi potrivită unui cadru pentru o ședință foto sau chiar așezată în centru mesei, ținând locul unei vaze clasice.

 

 

Sugestii:

Ghiveci alb cu inimioara

https://demcom.ro/produs/ghiveci-alb-cu-maner-flowers/

 

Lasă un răspuns