5 Idei pentru a refolosi borcanele

Cu toții avem acasă borcane, iar mamele noastre le folosesc adesea pentru murături și dulceață și poate niciodată nu ne-am gândit să le dăm o altă întrebuințare. Am adunat câteva idei ce vin în ajutorul nostru și doresc să vi le împărtășesc. Sper să vă fie de folos!

1. Borcanele  pot fi refolosite şi în loc de vază. Există o mulțime de culori pe care poți să le folosești atunci când vopsești borcanele. Alege un borcan cu detalii ieșite în relief pentru a crea un efect special.

Golden-Mason-Jars

2. De ce avem nevoie? De lumini sau lumânări și desigur de borcane de diferite mărimi. Cu siguranță poți să optezi pentru acestea dacă dorești să realizezi un decor fabulos.

fairy-lights-centerpiece-idea-300x288

3. Copiii vor fi încântați de noile recipiente ce pot fi utilizate zi de zi pentru diferite activitati. Pe lângă borcane ai nevoie de câteva jucării și de restul obiectelor ce vor fi depozitate.

f5a21de51933ced0deb1378220b2cc76

4. Este timpul pentru răsfăț! Te-ai gândit că poți avea  un pachet spa la tine acasă? Poți în același timp să creezi un decor pentru baia ta, dar să păstrezi într-un mod drăguț sarea de baie și exfoliantele preparate în casă.

b311dc26c446ff10_X58A5631.xxxlarge_2x

5. Dacă ești amatoare de macroons, iată o nouă metodă de a le servi. Folosește un borcan în care să adaugi câteva macaroons și de asemenea decorează-l cu o etichtea. Va arăta delicios.

engage_0039

 

 

 

 

Fotografii: Pinterest

Lasă un răspuns