Moduri în care poți folosi Clipboardul ca decor

Clipboardurile nu par atât de interesante de unele singure, dar cu puțin ajutor îți pot transforma spațiul de lucru sau biroul de acasă în ceva frumos!

Iată aici câteva idei creative pentru întrebuințarea clipboardurilor și înfrumusețarea lor:

1. Wall art

clipboardwallart

Pentru aceasta veți avea nevoie de câteva clipboarduri simple la care atașați mesaje inspiraționale, fotografii cu cei dragi sau mici obiecte tridimensionale.

2. Clipboardul ”Blackboard”

blackboard clipboard

Viața e mult mai ușoară atunci când ni se reamintesc sarcinile de îndeplinit pe timpul zilei, nu-i așa? Un simplu clipboard și puțină folie autoadezivă care să imite tabla de scris sunt combinația perfectă pentru a-ți nota lista de cumparaturi sau programul de peste zi. În plus, pot fi lipite de perete, ușă sau chiar frigider ca decor.

3. Decor cu bijuterii

clipboard agrafa clipboard cu agrafa

Pentru înfrumusețarea clipboardului se pot folosi chiar și vechile agrafe sau bijuterii, transformându-l într-un obiect decorativ de efect, în special când această metodă este folosită pentru crearea Wall-artului!

4. Suport pentru bijuterii

suport bijuteriibijuterii

 

 

 

 

 

 

 

 

Clipboardul mai poate fi folosit și pentru depozitarea bijuteriilor tale. Aici ai ocazia să devii creativ în decorarea lui, pentru a-ți pune în evidență frumoasele coliere.

sursa: www.etsy.com

www.teresacollins.typepad.com

www.brit.co

www.joann.com

 

Lasă un răspuns